در دستورات طبی خوردن یک ترش مزه در کنار غذاهای گوشتی توصیه شده؛ به همین دلیل است که از قدیم عادت بوده کباب را با #سماق، کله پاچه را با انار یا رب انار، آبگوشت را با ترشی و ماهی را با نارنج مصرف میکردند.
چون این ترشیها گلبولهای قرمز خون را میشکنند و مانع از بالا رفتن حجم خون و مضرات کلسترول و تری گلیسیرید میشوند هم چنین از ابتلا به کبد چرب نیز جلوگیری میکنند
بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراکگذاری
با استفاده از روشهای زیر میتوانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
اولین دیدگاه را ثبت کنید